Modern cozy interior of a lounge with eclectic decor, featuring a large brown sofa, colorful abstract art, and a well-stocked bookshelf.
Nederland Zakelijke diensten

Een nieuwe benadering van investeringen in huurwoningen in nederland

Greystar ontwikkelt, beheert en belegt in stedelijke leefomgevingen met de woonbeleving van onze bewoners als onbetwistbaar uitgangspunt. Wij beantwoorden aan de sterk groeiende vraag naar inclusief, kwalitatief en betaalbaar wonen in de stad, waar in alle behoeften wordt voorzien voor uiteenlopende doelgroepen, zoals studenten, young professionals, ouderen, stellen en jonge gezinnen. De demografische ontwikkelingen en bijbehorende woningbehoefte in onze steden vragen om nieuwe en toekomstbestendige woongebouwen en -omgevingen waarbij kwaliteit van leven, gezondheid en duurzaamheid centraal staan.

Wij hebben oog voor de details die wonen tot een echte woonbeleving maken. Dat begint bij het goed uitdenken van de layout van de woningen en het hoogwaardige afwerkingsniveau dat wij als standaard bieden, tot en met het slim ontwerpen van geïntegreerde woonmeubelen die er ook nog eens heel fraai uitzien! Daarnaast verrijken wij onze woongebouwen met voorzieningen en services voor onze bewoners die wonen echt een woonbeleving maken en zorgen voor gezondheid, gezelligheid, saamhorigheid en inclusiviteit. Onze gebouwen zijn de ‘facilitator’ van de communities die er wonen.

Als investerende beheerder verbinden we ons voor de lange termijn aan een gebied. We zorgen naast woningen ook voor openbare voorzieningen, (mobiliteits)oplossingen en natuurlijk een hoogwaardig ingericht openbaar gebied, deels open voor de hele buurt. We gaan proactief de verbinding aan met de omgeving door het organiseren van evenementen en door samenwerking met lokale ondernemers.

Greystar is een professionele en duurzaam betrokken partner zowel voor onze bewoners, onze investeringspartners, als voor gemeenten en andere lokale initiatiefnemers en belanghebbenden. In ons Nederlandse kantoor combineren we ons internationale trackrecord met diepgaande kennis en ervaring binnen de Nederlandse praktijk. Voor ieder project zetten we bovendien een on-site projectteam op dat duurzame kwaliteit, leefbaarheid en verbinding met de omgeving waarborgt.

Bekijk de Engelse versie

investerings management

Greystar investeert sinds 2015 actief in de Nederlandse woningmarkt. Dit doen we samen met onze wereldwijde institutionele investeringpartners zoals pensioenfondsen en verzekeraars. We blijven onze Nederlandse portefeuille gestaag uitbouwen door de toevoeging van hoogwaardige nieuwbouwprojecten. 
neem contact op

ontwikkeling

Greystar ontwikkelt en bouwt met haar in-house development- en designteam hoogwaardige stedelijke leefomgevingen, waarin we ruim 35 jaar wereldwijde sector-ervaring combineren met diepe kennis en ervaring in de Nederlandse praktijk. Daarnaast werken we samen met de beste ontwikkelaars, bouwers, architecten en adviseurs om steeds weer de beste resultaten te kunnen behalen.
neem contact op
A modern high-rise office building with a patterned facade on a city street with cars and pedestrians, under a sunny sky with scattered clouds.

gebouwbeheer

Greystar beheert zelf alle gebouwen namens onze partners en investeerders. Voor elk project zetten we een speciaal on-site team op die onze hoge kwaliteitseisen en procedures combineren met duurzame lokale betrokkenheid. Zo zorgen we ervoor dat elk project een levendige community is en elke bewoner een service van wereldklasse krijgt. 
neem contact op
Stylish interior space with hanging orb lights, a dark brown sectional couch with striped pillows, and a view into a music room.

duurzaamheid

Greystar gelooft dat energiebeheer, het bevorderen van gezondheid en welzijn en duurzame praktijken helpen om het milieu voor toekomstige generaties te behouden, de financiële waarde te vergroten en de veerkracht van de gemeenschappen die we bezitten en beheren te vergroten. Greystar zet zich fundamenteel in voor het aanpakken en minimaliseren van duurzaamheidsrisico's en milieueffecten door voortdurende verbetering van ESG-prestaties, duurzaam ontwerp en operationele normen, evenals transparantie.
Download de PDF Meer over Greystar Sustainability
pool area with high rise in the background

kom bij ons team

Het hoofdkantoor van Greystar Nederland is gevestigd in Den Haag. Hier werken we samen met een team van circa veertig gedreven professionals: een diverse mix van mensen met jarenlange ervaring in de Nederlandse praktijk, internationale experts en jonge aanstormende talenten. Daarnaast heeft elk van onze gebouwen een eigen on-site team dat helemaal is toegewijd aan de dagelijkse belevingskwaliteit van onze bewoners.
neem contact op Bekijk onze nieuwste carrièremogelijkheden
Scroll to Top